Administration Department.

I was born and bred in the beautiful purple city namely Pretoria. As long as I can remember I had a love for the outdoors and animals. Being a part of the team at Zodiac answers to my calling for animal and outdoor love. Being a Draftsman and graphic designer by studies, I also love art and do various mediums myself.  But believe it or not I am a keen hunter to. I head the administration at Zodiac. I look forward to assisting you at our friendly Circle of life practise.

Ncita van der Walt

Administrasie Departement.

Ek is gebore en getoë in die pragtige pers stad Pretoria.  Ek het nog altyd ‘n liefde vir die buitelewe en diere gehad.  Om deel uit te maak van die span by Zodiac, beantwoord op my roeping vir dierlike en buitelugliefde.  Aangesien ek ‘n tekenaar en grafiese ontwerper is, hou ek ook van kuns en geniet verskillende mediums myself.  Glo dit of nie, ek is ook ‘n ywerige jagter.  Ek staan aan die hoof van die administrasie by Zodiac.  Ek sien daarna uit om u te help by ons vriendellike Kring van lewenspraktyk.

Practice

31 Carel de Wet Street
Brits
0250
South Africa

View on map ⇢