Veterinary Nurse

Qualified in 2011, I was born and bred in Brits. Animals and their wellbeing has always been a passion of mine. When I  was younger I would visit the Vet during school holidays to gain some insight into this very special field that I call my passion. I have been a part of the Zodiac team for the last 9 years and enjoyed every moment of it. I love working with all animals big and small, wild or tame…. Well  almost all animals, reptiles are not really amongst them….I love a mixed practice for that.  In my spare time I like hunting, fishing, camping and farming.  I Looking forward treating your animals at Zodiac!

Cornel van der Walt

Veeartsverpleegkundige

Gekwalifiseer in 2011. Ek is gebore en getoë in Brits.  Diere en hul welstand was nog altyd ‘n passie van my. Toe ek jonger was het ek die veearts besoek gedurende skoolvakansies om insig te kry in hierdie baie spesiale rigting wat ek my passie noem.  Ek was die afgelope 9 jaar deel van die Zodiac-span en het elke oomblik daarvan geniet.  Ek werk graag met alle groot en klein diere, wild of mak … Wel, byna alle diere, reptiele is nie regtig een van hulle nie … Daarom hou ek van ‘n gemengde praktyk. In my vrye tyd hou ek van jag, visvang, kampeer en boer. Ek sien uit daarna om u diere by Zodiac te behandel!Veeartsverpleegkundige

Practice

31 Carel de Wet Street
Brits
0250
South Africa

View on map ⇢